Odense i gamle dage

TilOdense.dk officielt åbnet

Så blev TilOdense.dk officielt åbnet. Det er snart 2 år siden at jeg fik idéen om at skabe en online portal, hvor du kunne finde informationer om butikker, seværdigheder, restauranter, virksomheder i Odense Kommune samt begivenheder, men det er først nu at idéen er blevet til virkelighed.

Jeg har brugt Nyborg som pilotprojekt de sidste 2 år, for at se om det nu også ville være interessant. Og det har det været, så derfor åbner jeg nu også op for Odense.

Den vil nok være lidt tom til at starte med, men med tiden vil den udvikle sig større og større, ligesom det er sket med Nyborg. Og mangler jeg en begivenhed eller et sted på siden, så er du altid velkommen til at kontakte mig her.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *